Başarı Hikayeleri

Başarı Hikayesi

Filiz Yılmaz

Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni

İşletmemiz 15. kış dönemine giriyor. Yaklaşık 15 yıldır bu sektörde belli bir yere geldik ve çok şükür kaliteli bir müşteri portföyü oluşturduk.

Filiz Yılmaz

Çeşme’de Balık & Deniz Mahsulleri Restoranı taze balık ve deniz mahsullerine dair herşey.

Hakkında

SALONİS Restoran 2009 yılında 5 kuşaktır yaşadığımız Çeşme Çiftlikköy’de hizmete girdi. 5 kuşaktır aileme ait olan mülkte hizmet vermekteyiz. Selanik kökenli bir aileyiz. İsmimizin anlamı da Yunanca keyifli vakit geçirilen salon demek.

SOSYAL HESAPLAR

SENDE BAŞARI HİKAYENİ HEMEN YAZMAYA BAŞLA

FİLİZ İLE TANIŞIN

Dedem Çeşme’nin sevilen bir lokantacısı idi. Atalarımızdan aldığımız esnaf kültürünü günümüze uyarlayıp yaşatmak benim için büyük bir onur. Çok müşterimiz oldu. Birçoğu artık ailemizin bir parçası. 

Girişimcilik serüveninden önce kurumsalda 10 yıl çalıştım. Bankacılık sektöründeki satış baskısı kendi girişimimi hayata geçirmeme neden oldu. Zaten hayalimizdi de, sadece biraz öne çekmiş oldum. Hizmet sektöründe lezzet & kalite dengesini açıldığımız günden itibaren korumak baş ilkemiz. İnsanların keyifle, içine sinerek yemek yiyerek aldığı keyifle ödediği bedelin her zaman uyumlu olması bizim için çok önemli.

Girişimimizin ilk zamanları çok zordu. Az uyku bol stres diyebiliriz. Sektöre yeni bir girişim olarak kendini beğendirmek, kabul görmek ve sürdürülebilir olmak hiçte kolay değil takdir edersiniz. Her zaman işimizin başında olduk. Denize sıfır olan mekanımızda ilk üç yaz  deyim yerindeyse denize ayağımızı sokmadık diyebilirim! Restoranda rezervasyon alımından temizliğinin takibine, mutfakta hazırlıktan halkla ilişkilere ve en son hesapların kontrolüne kadar işimizin her aşamasında eşimle koordineli çalıştık. Butik aile işletmesi olarak amatör ruhumuzu hep canlı tutmaya çalışıyoruz fakat işleyişte amacımız profesyonellik.

Butik hizmet veren bir aile işletme olduğumuzdan müşterilerimizin tercihinde etkili. Ürünlerimizin kalitesine güvenirler. Örneğin mutfağımızdaki  domates, yeşilllik vs. ürünlerin yerel üretim, tarladan sofraya olduğunu bilirler. Sunduğumuz her üründe kalite ve lezzete önem verilir işletmemizde.

İşletmemiz 15. kış dönemine giriyor. Yaklaşık 15 yıldır bu sektörde belli bir yere geldik ve çok şükür kaliteli bir müşteri portföyü oluşturduk. Bunun devamı ve sürdürülebilirliği en temel hedefim. Bilinirliğini arttırmak için gerek sosyal medya gerekse Google Ads gibi platformlarda desteklemek. Mutfakta trendleri takip etmek, müşteri tercihlerini yakından takip etmek sürekli yenilikçi olmak hedeflerimiz.

Bize Instagram, Whatsapp ve websitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sevgilerle,

Filiz Yılmaz

Türkiye’nin En Büyük Girişimci Dijital Topluluğuna Katılarak Hızla Büyüyün!

Mail Bültenimize Kaydolun Ücretsiz Bonuslardan Haberdar Olun!

Online kurslarımızda güncellemeye gidildiğinden canlı yayın tarihlerimiz henüz belirlenmemiştir. Eğitimlerimizi ve canlı yayın tarihlerimizi anında öğrenmek için mail bültenimize kaydolun.